Už na nejbližším domácím ligovém zápase s Teplicemi si mohou všichni návštěvníci Rodinné tribuny Hitrádia FM Plus mohou užít její zbrusu novou podobu, do které se přetvořila v průběhu nedávné reprezentační přestávky.

Malé fanoušky nyní přivítá zelený zátěžový koberec, nové stoly a sedačky na malování obrázků a úpravy se dočkala i výzdoba stěn, na kterých jsou vyvěšeny jedny z nejúspěšnějších vlajek, které navrhovali žáci zapojení do projektu Viktorka do škol. Nejmenší fanoušci se navíc budou moci vyfotit u nové fotostěny.

Nově budou mít návštěvníci Rodinné tribuny Hitrádia FM Plus možnost podporovat Viktorii Plzeň i prostřednictvím nově vyrobených vlajek, které vznikly podle vítězného návrhu od žáků z 33. základní školy v Plzni.

Tradičně bude na Rodinné tribuně malování klubových barev na tváře, fotbálek a děti mohou získat drobné dárečky, jak před zápasem, tak v průběhu poločasu. Dála také v následujících týdnech zavítají na tribunu k autogramiádě i zranění nebo vykartovaní hráči A-týmu, v minulosti to byl například Radim Řezník.

„Věřím, že touto změnou jsme opět zlepšili komfort pro diváky v Doosan Areně. V tom hodláme pokračovat i nadále, pohodlí našich fanoušků je pro nás nesmírně důležité,“ řekl tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Rodinná tribuna je, stejně jako všechny ostatní, nekuřácká.