Vánoce se rychle blíží a fanoušci Viktorie Plzeň mají ideální možnost pořídit si ty správné dárky v červenomodrých barvách. K dispozici je otevřený Viktoria shop v Doosan Areně, e-shop či speciální vánoční stánky.

Viktoria shop v severní věži Doosan Areny je otevřený každý den od 9:00 do 17:00, o víkendech potom v časech 10:00 – 16:00. Poslední možnost nákupu bude v pátek 23. 12., na Štědrý den zůstane zavřený. Fanoušci mohou samozřejmě využít nákupu v e-shopu.

Klubové suvenýry je možné zakoupit i ve speciálním stánku v OC Olympia v Plzni. Je umístěný přímo naproti eskalátorům z podzemních garáží obchodního centra. Otevřený je od 9:00 do 21:00.

K dispozici je i speciální stánek na tradičním místě „U Branky“ na vánočních trzích. Oba stánky budou v provozu naposledy v pátek 23. 12.
Zde je několik tipů na správný viktoriánský dárek.

Pro všechny příznivce Viktorie je připravená speciální vánoční nabídka zboží. Pod stromeček si mohou nadělit například speciální fotbalový míč s logem Viktorie Plzeň. V nabídce Viktoria shopu figurují velikosti 5, 4 i 3 za 699 Kč nebo miniball za 349 Kč. „Tato unikátní kolekce vyniká svou jedinečností. Viktoria Plzeň je jediným fotbalovým klubem v České republice, který podobnými míči disponuje. Věříme, že fanouškům exkluzivní limitovaná edice udělá radost a bude třeba i inspirací pro blížící se vánoční svátky,“ řekl k představení nového zboží tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Skvělým dárkem mohou být i tréninkové a vycházkové kolekce Puma, které obléká i první tým Viktorie či skleněné vánoční ozdoby v klubových barvách. V nabídce jsou i lopaty na sníh, termohrnečky, rukavice, čepice nebo nový kalendář na rok 2017.

„Věříme, že je naše nabídka dostatečně široká a každý viktorián si v ní najde ten správný vánoční dárek,“ uzavírá mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Kompletní nabídku Viktoria shopu lze nalézt i na eshopu, který společně s přepravní společností GEIS garantuje dodání zboží do Vánoc pouze v případě uzavření objednávky do neděle 18. prosince do 23:59 hodin.