Fanoušci mládežnického fotbalu Viktorie budou mít o víkendu velkou příležitost podpořit mladé naděje. Dorostenci U19, U17 a U16 totiž hrají na domácí půdě, v pondělí pak juniorka přivítá pražskou Slavii.

Jako první je na programu utkání týmu trenéra Jiřího Kohouta, tedy dorostu U19. Aktuálně první celek celostátní ligy staršího dorostu hostí doma jedenáctou Karvinou, hrát se bude v sobotu od 11 hodin na hřišti v Luční ulici.

Důležité zápasy v rámci Memoriálu Vlastislava Marečka pak čekají dorosty U17 a U16. Oba si totiž zahrají o prvenství ve skupině proti pražské Spartě. Šestnáctka bude hrát v neděli od 11 hodin, sedmnáctka pak dvě hodiny poté. Jak tým trenéra Jiřího Žiláka (U17), tak i celek Josefa Parláska (U16) potřebuje vyhrát, aby postoupil do finále. Spartě pak stačí jen remíza.

V neděli budou v akci i juniorky, které ovšem hrají na půdě soupeře. Od 10:15 poměří síly s pražskou Slavií ve Vršovicích.

S červenobílými bude hrát i mužská juniorka. Svěřenci kouče Pavla Horvátha budou v pondělí od 13 hodin v Luční ulici usilovat o udržení jarní neporazitelnosti v duelu se sedmým celkem tabulky Juniorské ligy.