Remízový duel mají za sebou fotbalisté Viktorie na maltském soustředění. Proti Legii Varšava dvakrát ztratili vedení, což pochopitelně trenéra Karla Krejčího mrzelo.

„Pokud ztratíte zápas v posledních minutách, tak to zamrzí. Nicméně v komplexním pohledu jsme odehráli slušnou partii. Oběma týmům komplikoval kombinaci nerovný povrch, přesto byla na obou stranách k vidění spousta zajímavých akcí,“ říkal po zápasové premiéře na středozemním ostrově plzeňský kouč. 
 
„Z počátku zápasu jsme hráli hodně těžkopádně, ale postupně jsme hru zezadu zjednodušovali a nakonec si v prvním dějství vytvořili hned několik gólových šancí. Sportovního štěstí jsme v těchto momentech příliš neměli, ale snad jsme si střeleckou smůlu vybrali teď s dostatečným náskokem před startem ligy,“ komentoval s úsměvem závěr první pětačtyřicetiminutovky, kdy jeho svěřenci dvakrát během pěti minut trefili brankovou konstrukci.
Ve druhém dějství pak diváci viděli celkem 4 branky. „Druhý poločas přinesl hezké okamžiky včetně obou našich branek, o to více mě mrzí závěr. Situaci jsme si měli zjednodušit a dohrát zápas na útočné polovině, namísto toho jsme soupeři umožnili zisk standardní situace a zbytečné vyrovnání. V součtu to ale byl dobrý přípravný zápas s kvalitním soupeřem,“ bilancoval po závěrečném hvizdu sedmačtyřicetiletý kouč. 
 
Na Maltě čeká na jeho tým ještě týden práce a také dva přípravné duely. „Byli jsme výhře blíž a především jsme ve hře ukázali prvky, kterými se budeme chtít prezentovat. Čekají nás tu ještě dva přípravné duely, ve kterých určitě budu chtít dát šanci také dalším hráčům. Pevně věřím, že to bude nadále gradovat a na start soutěže budeme velmi dobře připraveni,“ zakončil nedělní hodnocení Karel Krejčí.  

Fotogalerie