Klubová platební karta, kterou si pro vás Viktoria Plzeň připravila ve spolupráci s ČSOB, nabízí další benefit pro její držitele. V šesti plzeňských pobočkách restaurace McDonald’s si totiž nyní budou moci pořídit různá menu za zlevněnou cenu.

Benefit pro držitele platební karty se týká BigMac menu, Filet-O-Fish menu, McChicken menu, Royal menu a Chicken McNuggets menu. Jejich cena při využití karty Viktorie bude 99Kč. Je třeba ale o slevu zažádat při objednávce! Nebude-li o slevu zažádáno při objednávce, tak ji při placení již nelze nárokovat. „Restaurace McDonald’s je celosvětově velmi oblíbená a u našich fanoušků rovněž. Těší nás tedy, že můžeme v naší viktoriánské rodině přivítat dalšího skvělého partnera,“ okomentoval novou dohodu tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Neustále se snažíme rozšiřovat benefitní program a nabídnout držitelům karty zajímavé slevy a výhody. I do budoucna chystáme řadu speciálních akcí,“ dodal Hanzlík. Informace o tom, jak si pořídit unikátní platební kartu s logem Viktorie Plzeň najdou zájemci na klubovém webu či přímo zde: http://www.fcviktoria.cz/karta/

Seznam restaurací McDonald’s, kde lze čerpat slevu s kartou FC Viktoria Plzeň:
1) Lochotínská 1108/19, Plzeň 1
2) U Prazdroje 22, Plzeň 2s
3) Americká 1698/46, Plzeň 3
4) OC Borská pole, U letiště 1074/2, Plzeň 3
5) OC Plzeň, Rokycanská 1424/128, Plzeň 4
6) Písecká 972, Plzeň 8