FC Viktoria Plzeň vyhlásila soutěž v projektu Viktorka do škol, v rámci které partnerské školy posílaly klubu originální videovzkazy. Autory nejlepšího videa navštívili přímo ve škole Radim Řezník s Janem Kopicem. Všechny třídy, které se do soutěže zapojily, pak byly oceněny vstupenkami na zápas.

Ze všech originálních videí pak vybírali sami hráči ta nejlepší. Na prvním místě se umístila třída 7. A ze 34. základní školy v Plzni, kterou v pondělí 25. března navštívili při první vyučovací hodině Radim Řezník s Janem Kopicem. Oba viktoriáni rozdali desítky podpisů, neváhali se vyfotit, pořídit populární „selfíčka“ a také si s žáky popovídat.

„Videí dorazilo opravdu hodně, je dobré, že jich bylo tolik. Na tomhle si děti daly hodně záležet a vyhrály zaslouženě,“ řekl k vítěznému videu Jan Kopic. „Je super, že se do soutěže zapojilo tolik škol. Bylo těžké vybrat nejlepší video, ale myslím si, že jsme vybrali dobře,“ doplnil ho Radim Řezník.

Na druhém místě se po hlasování hráčů umístila základní škola z Kozolup, která od týmu obdrží podepsaný plakát s věnováním a samozřejmě také vstupenky na jeden ze zápasů v Doosan Areně. Ty obdrží za odměnu všechny školy, které se do soutěže zapojily.

Videa ze soutěže najdete zde:


Viktorka do škol má za cíl zapojit školy do dění okolo klubu FC Viktorie Plzeň. Pravidelně jsou pro školy pořádány soutěže se zajímavými cenami. Vybraní žáci dostávají na zápasy vstupenky. Případní noví zájemci o vstup do projektu se nám mohou ozývat na e-mailovou adresu belsan@fcviktoria.cz.

Mediálním partnerem projektu je Plzeňský deník.

Fotogalerie