Cesta plzeňské Viktorie pohárem FAČR bude pokračovat ve středu 15. dubna. Souboj s Teplicemi, které si na západ Čech přivážejí jednogólový náskok, nabídne zajímavou podívanou. Pro jistotu postupu musí Západočeši bezpodmínečně zvítězit. Prodej vstupenek na odvetný duel čtvrtfinále pohárové soutěže pokračuje ve Štruncových sadech.

Všichni fanoušci měli možnost v uplynulém týdnu využít speciální akci, kdy k zakoupené vstupence na ligový zápas s Brnem si bylo možné zajistit lístek na utkání s Teplicemi za sníženou cenu 50 Kč. Permanentkáři mohou nadále využít pokračování akce, kdy si oproti předložení platné permanentky zakoupí ve Viktoria shopu za 50 Kč vstupenku na Teplice pro svého kamaráda nebo známého. Samotní permanentkáři mají samozřejmě na duely české pohárové soutěže vstup zdarma. Držitelé celoročních a půlročních permanentek mohou akci se sníženým vstupným na Teplice využít až do dne zápasu, tzn. do 17 hodin ve středu 15. dubna.

Pro všechny ostatní fanoušky jsou k dispozici také standardní distribuční kanály včetně předprodejních míst Plzeňské vstupenky nebo prodeje online. Devadesát minut před utkáním s Teplicemi se otevřou také poklady přímo v Doosan Areně. 

„Pohárová matematika je jasná, v odvetě musíme stáhnout jednogólové manko a zvítězit. Věřím, že s podporou našich fanoušků budeme silnější a po zápase se budeme moct společně radovat z postupu do semifinále,“ zůstává odhodlaný Jan Kovařík. „Kromě zhruba šesti tisícovek permanentkářů se mezi plzeňskými fanoušky pohybuje bezmála dva tisíce samostatně vydaných vstupenek. Věříme, že i díky pokračujícímu prodeji se návštěva pohárového utkání přiblíží ligovému standardu Doosan Areny,“ informuje tiskový mluvčí plzeňského klubu Pavel Pillár.