Dopoledne stihli svižný trénink, rychlý oběd v restauraci Klubovka a pak už se svěřenci trenéra Pavla Vrby vydali směrem do Tyrolska. Do malebného městečka Westendorf nedaleko známého lyžařského centra Kitzbühel dorazili před sedmou hodinou večerní.

Téměř šestihodinovou cestu klubovým autobusem si hráči krátili různě. Například LukᚠHejda poslouchal oblíbenou hudbu, jiní si četli nebo sledovali filmy. „Cesta byla v pohodě, nestáli jsme v žádné koloně, vše proběhlo v pořádku,“ hlásil útočník Marek Bakoš. 

Ihned po příjezdu do Westendorfu, nad nímž se večer honila bouřková mračna, zamířili všichni členové výpravy na první společnou večeři. Servírovala se ryba, rýže, těstoviny, zelenina nebo hovězí steak. „Jídlo je zde vždy výborné, mají velký výběr a je to chutné. Nemáme si na co stěžovat,“ okomentoval brankář Petr Bolek.

Během večeře promluvil k hráčům hlavní trenér Pavel Vrba a seznámil je s programem na následující den. V neděli dopoledne vyběhnou hráči poprvé na perfektně připravený zelený pažit místního fotbalového klubu. 

Vrchol letní přípravy může začít!

Pokud chcete mít pravidelný přehled o celém soustředění, sledujte viktoriánský web nebo sociální sítě.

Fotogalerie