Očekáváné utkání mezi Viktorií Plzeň a Spartou Praha se uskuteční už v neděli 23. října. Kromě Viktorie Plzeň mohou domácí fanoušci podpořit během duelu se Spartou také Spolek 28 podporující Mariána Čišovského trpícího vzácnou vážnou chorobou ALS.

Od středy 19. října bude možné v Plzeňském fanshopu zakoupit speciální náramek ‚Č͊O JSME S TEBOU!‘ za částku 100 Kč. Před i během utkání se Spartou Praha bude možné zajistit si náramek a zároveň přispět na charitativní akci rovněž prostřednictvím hostesek před vstupy do Doosan Areny i na ochozech plzeňského stadionu. Veškerý výtěžek z prodeje náramků poputuje na konto Spolku 28.

„Plzeňští fanoušci jsou nejlepší v republice nejen proto, že dokáží vytvořit na zápasech fantastickou fotbalovou kulisu, ale také díky jejich neutuchající podpoře právě Mariána Čišovského a dalších osobností spojených s Viktorií Plzeň, kterým osud připravil složitou životní zkoušku. Věřím, že v neděli večer při zápas se Spartou zažijeme dvě vítězství. Jedno fotbalové přímo na trávníku a druhé, dost možná cennější, při kterém všichni ukážeme, že nadále jsme s Číšou, kterému naše podpora dodá síly do boje se zákeřnou nemocí,“ prohlásil čestný předseda Spolku 28 a asistent trenéra plzeňské Viktorie Pavel Horváth.

Spolek 28 založili spoluhráči a přátelé fotbalisty FC Viktorie Plzeň Mariána Čišovského na podporu jeho boje proti zákeřné nemoci. K tomuto účelu je zřízen transparentní účet, na který každý může přispět libovolnou částkou. Navíc každý kdo přispěje, má možnost vidět, jak bylo s penězi naloženo. Na internetových stránkách www.spolek28.cz, je možné najít veškeré informace o Spolku 28 a navíc se zúčastnit charitativních akcí na podporu Mariána Čišovského. Číslo transparentního účtu, na který lze zasílat dobrovolné příspěvky je 2828282828/0300.