V pátek odpoledne se vyprodaly poslední vstupenky na nedělní utkání Viktorie Plzeň se Zbrojovkou Brno. „Veškeré sektory určené po domácí příznivce jsou beznadějně zaplněné, v neděli tak bude souboji s tradičním soupeřem přihlížet přes jedenáct tisíc fanoušků,“ komentoval aktuální stav tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Pokladny u vstupu z Pallovy ulice i za severní tribunou budou před utkáním otevřeny, nabízet však budou pouze vstupenky na středeční čtvrtfinálovou odvetu s Teplicemi. Permanentkáři mohou nadále využít akce, kdy si oproti předložení platné permanentky zakoupí vstupenku na Teplice pro svého kamaráda za cenu 50 Kč. Samotní permanentkáři mají samozřejmě na duely české pohárové soutěže vstup zdarma. Držitelé celoročních a půlročních permanentek mohou akci se sníženým vstupným na Teplice využít až do dne zápasu, tzn. do 17 hodin ve středu 15. dubna.

„Máme obrovskou radost z toho, že fotbalová horečka v Plzni nadále nepolevuje. Fantastická atmosféra při našich domácích duelech je jedním ze základních důvodů stoprocentní bodové bilance v prostorách Doosan Areny,“ uvedl Pillár, kterého doplnil tak brankář Matúš Kozáčik: „Fanoušci jsou tady skvělí, chceme jim poděkovat za to, kolik jich v Plzni chodí. Plný stadion každého vyhecuje a vyburcuje k ještě lepšímu výkonu. Věřím, že nᚠfotbal bude fanoušky bavit i nadále.“