V neděli 6. března se FC Viktoria Plzeň utká v Synot lize doma s Příbramí. Zápas v Doosan Areně začíná v 18:15 a viktoriáni neočekávají jednoduché utkání.

„Příbram nebude mít co ztratit, nicméně my jsme velkým favoritem zápasu a chceme vyhrát. Vždy je to proti nim hodně těžké a ani v neděli to podle mě nebude jiné,“ říká záložník Daniel Kolář.

Fanoušci Viktorie si na začátku měsíce přijdou na své. Plzeň totiž hraje tři zápasy v řadě v Doosan Areně. Ve středu se utkala v poháru s Olomoucí, v neděli následuje duel s Příbramí a za týden v sobotu přijedou Bohemians. „Na fanoušky se vždy moc těším. Proti Olomouci v poháru byly na stadionu 4 tisíce lidí, kteří vytvořili skvělou atmosféru. Na ligu chodí diváků ještě víc, takže se určitě mají naši soupeři na co těšit,“ vyhlíží střední záložník.

Plzeň zatím v roce 2016 neztratila ani bod, když všechny tři zápasy vyhrála a o jednu branku. V tabulce tak stále zůstává na prvním místě.
„Máme plný počet bodů ze tří zápasů a to je pro nás nejdůležitější. Chceme vyhrávat a držet se na prvním místě, takže jestli vyhrajeme o sedm gólů nebo jen o jeden, není úplně nejdůležitější,“ doplňuje Kolář.

Zkušený středopolař dal na jaře v lize tři ze čtyř plzeňských gólů a jeho výkony ho katapultovaly do nominace nejlepšího hráče za měsíc únor. „Svoje výkony hodnotit nebudu, to a dělá někdo jiný. Já jsem rád za to, že vyhrává celé mužstvo. Jestli se daří mně, nebo někomu jinému, je až na druhé koleji. Pro nás je hlavní vyhrávat a na konci se radovat ze zisku titulu,“ uzavírá Daniel Kolář.

Zápas FC Viktoria Plzeň – 1. FK Příbram se hraje v neděli 6. března od 18:15. Vstupenky si fanoušci mohou kupovat zde