Viktoriáni se chystají na jeden z podzimních vrcholů. Již zítra od 19:00 hostí rumunské FCSB v pátém utkání skupinové fáze Evropské ligy. Trenér Pavel Vrba věří, že jeho tým dokáže rumunského soka porazit a přiblížit se postupu do jarní části soutěže.

„FCSB je silné mužstvo a my to moc dobře víme. Z každého předchozího zápasu si však hodláme vzít ponaučení. Věřím tomu, že to dopadne dobře a Bukureš konečně porazíme,“ řekl odhodlaně hlavní trenér Pavel Vrba. „Hrajeme o všechno. Určitě budeme motivovaní více než FCSB, vzhledem k tomu, že soupeř má již zajištěný postup. Doufám, že se to projeví i na hřišti,“ přeje si kouč.

Michael Krmenčík a Martin Zeman nebudou kvůli zranění opět k dispozici, stejně jako v posledním ligovém utkání na Slovácku. „My ale budeme chtít vyhrát i bez nich. Nezvládnout třikrát zápas s jedním soupeřem není samozřejmě optimální, doufám, že to zítra konečně prolomíme. Naše motivace je maximální, budeme chtít vyhrát a udělat si dobré postavení před posledním kolem skupinové fáze, abychom postoupili do jarní části soutěže,“ řekl Pavel Vrba.


Soupeře již má po třech vzájemných duelech (2:2, 1:4, 0:3) dokonale přečteného. „Možná už to i bereme jako kdybychom hráli proti ligovému soupeři. Známe kvalitu FCSB, hlavně ta ofenzivní je výjimečná. Čeká nás kvalitní soupeř, proti němuž nás ale bude motivovat touha konečně zvítězit,“ uzavřel tiskovou konferenci plzeňský lodivod.

Fotogalerie