Evropská liga je opět v Plzni! Viktoriáni splnili jeden z hlavních cílů a na podzim je čekají prestižní utkání v základní skupině této soutěže. Vstupenky na utkání s FCSB, Luganem a Hapoelem Beer-Sheva bude možné znovu zakoupit ve zvýhodněných balíčcích. Jejich předprodej odstartovala v úterý 5. září ve 13.00 a právo na přednostní nákup mají všichni permanentkáři. Balíček s lístky na všechny tři zápasy si můžete pořídit již od 500 Kč.

Stejně jako u celosezonních permanentek a jednorázových vstupenek se klub rozhodl pro širší cenové rozpětí, fanoušci si tak mohou vybrat balíčky ve čtyřech cenových relacích od 500 po 1680 korun. „Ceny jednotlivých balíčků jsme nastavili podstatně levněji než v minulých sezonách. Věříme, že budou dostupné pro všechny fanoušky a každý si v široké cenové škále vybere,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Rezervace pro permanentkáře

Jako první dostanou možnost pořídit si balíček majitelé permanentek. Vstupenky zakoupí pouze na pokladnách za severní věží Doosan Areny, které se otevřely v úterý 5. září ve 13 hodin.

„Na jednu permanentku je možné zakoupit jeden balíček. Samozřejmě pokud někdo z fanoušků přinese více permanentek od svých známých a bude chtít balíčky i pro ně, bude mu to umožněno. Zde platí pravidlo pěti balíčků na osobu,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík. Na pokladnách bude samozřejmě možné platit i platební kartou.

Ceny pro majitele permanentních vstupenek jsou tradičně výhodnější. Po uplynutí rezervace však nárok na tuto slevu zaniká.

Permanentkáři mají svá místa rezervována do soboty 9. září do 17.00, v neděli ráno následně začne volný prodej. Informace k jeho průběhu ještě klub upřesní.

Nově i předkupní právo pro majitele společné platební karty Viktorie Plzeň a ČSOB

Novinkou je, že přednostní právo na nákup balíčku mají i majitelé platební karty Viktorie Plzeň. „Stačí ji na pokladně předložit. Její držitelé mají právo na přednostní nákup stejně jako permanentkáři, nemají však nárok na slevu. I zde platí nákup jednoho balíčku na jednu kartu,“ upřesňuje mluvčí klubu.


Blokace míst

Jako vždy je nutné počítat s tím, že některé sektory budou vyblokovány pro potřeby UEFA. „Majitelům těchto sedaček bude automaticky nabídnutý výběr náhradních míst. Jde již o automatickou proceduru a fanoušci na ni byli upozorněni při nákupu permanentky,“ říká Hanzlík. Konkrétně se jedná o místa ve středové části sektorů S8, T9 a sektoru C a D na hlavní tribuně.

Trenér věří v postup i podporu fanoušků

„Věřím, že si fanoušci opět najdou cestu do hlediště a společně zažijeme velké pohárové večery. Já osobně se na zápasy Evropské ligy moc těším a chtěl bych tímto pozvat i všechny věrné viktoriány,“ věří v „plný dům“ trenér Viktorie Pavel Vrba.

První domácí zápas čeká na viktoriány ve čtvrtek 28. 9. od 19.00 s izraelským týmem Hapoel Beer-Sheva. „Domácí zápas samozřejmě budeme chtít zvládnout, zvítězit a udělat jeden z kroků k postupu ze základní skupiny, což je nyní nᚠcíl,“ říká Pavel Vrba.


Ceny balíčků na základní skupinu Evropské ligy

Kategorie I. II. III. IV.

Permanentkáři       1510 Kč 1100 Kč 760 Kč 500 Kč

Volný prodej           1680 Kč 1220 Kč 840 Kč 550 Kč

Časy prodeje balíčků - Permanentkáři a majitelé platební karty Viktorie Plzeň (pokladny ze severní tribunou)

ÚT 5. 9. 13 – 17
St 6. 9. 9 – 17
ČT 7.9. 9 – 17
8.9. 9 – 17
SO 9.9. 9 –17

Volný prodej balíčků (pokladny ze severní tribunou)

NE 10.9. 9 – 17
PO 11.9. 9 – 17
ÚT 12.9. 9 – 17
ST 13.9. 9 – 17

… (dále upřesníme)


Blokace ve středových částech sektorů S8 a T9