Po bezbrankové remíze v Teplicích mají hráči FC Viktorie Plzeň před sebou další domácí zápas. V rámci 25. kola SYNOT ligy se výběr trenéra Koubka utká v Doosan Areně s Mladou Boleslaví, která se drží na čtvrtém místě tabulky.


„Bude to stejné jako každý domácí zápas. Soupeř bude dobře bránit a vyrážet do rychlých brejků, ale my se pokusíme co nejrychleji vstřelit branku a vyhrát,“ říká obránce Roman Hubník.

V minulém kole v Teplicích přišla Viktoria po remíze 0:0 a první jarní body. Na severu Čech, ale měla k výhře hodně blízko. „Ztráta určitě zamrzela, ale my pořád to štěstí nemůžeme mít a myslím si, že herně to bylo dobré, vytvořili jsme si spoustu šancí. Doufám, že i teď doma si vytvoříme hodně šancí a hlavně aspoň jednu proměníme a vyhrajeme,“ dodává obránce Plzně.

SYNOT liga se pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Západočeši mají na druhou Spartu šestibodový náskok. Červenomodří udělají pro to, aby se náskok nezmenšil všechno. „Každý to vnímá, šest zápasů do konce a my chceme zvládnout oba domácí souboje, které nás teď čekají. Do zápasu se Spartou určitě chceme jít s minimálně šestibodovým náskokem,“ zamýšlí se Hubník.

Proti Mladé Boleslavi i za týden proti Slovácku požene hráče za úspěchem s největší pravděpodobností opět zaplněná Doosan Arena, což je pro viktoriány ten nejlepší doping. „Je to fantazie, každý zápas přes deset tisíc fanoušků. Nás to neskutečně motivuje a snad se nám daří jim tu důvěru vracet. Doma jsme ještě neprohráli a uděláme vše pro to, aby to tak zůstalo,“ uzavírá Roman Hubník.