Před jeho týmem stojí jasný úkol, kterým je vyloupit zlínskou Letnou a do tabulky ePojisteni.cz ligy si připsat další tři body. Proti ovšem bude na podzim dobře hrající mužstvo Fastavu, které si v prvním kole po zimní přestávce připsalo bod za remízu s Libercem.

„V lize není lehkého soupeře, každý zápas je v určitém směru důležitý. Obzvl᚝ to platí u soupeřů, kteří mají nadstandardní kvalitu a postavení vysoko v tabulce. Nᚠsoupeř je silný, což bude chtít doma dokázat, my ale chceme zvítězit a odvézt ze Zlína tři body,“ přemýšlí plzeňský Roman Pivarník, jenž může těšit i ze zkušeností dvou zlínských odchovanců Poznara s Hájkem. „Zatím jsem se s kluky takhle nebavil. Trenéra Páníka znám a Zlín sleduji dlouhodobě. V přestupovém období doznal určitých změn, ale stále určitě vědí, co chtějí hrát. Z jejich hry je patrné, že mají nacvičenou určitou škálu situací, které jsou schopni předvést i v zápase,“ uvědomuje si první muž plzeňské střídačky.

„Zdravotně jsme v pořádku. Až na menší šrámy jsou všichni zdraví a věřím, že budou připraveni k zápasu,“ uzavírá Roman Pivarník.