Plzeňská defenziva se může pyšnit nejlepšími statistikami v nejvyšší soutěži. V sedmnácti zápasech inkasovala pouze devět branek, za posledních sedm utkání navíc obdržela Viktoria pouze jedinou branku. Vůdce plzeňské obrany Roman Hubník věří, že tato úspěšná série bude pokračovat.

„Na podobné zápasy se vždycky těším, protože díky tomu, že bude vyprodáno, bude také skvělá atmosféra,“ říká Hubník, kterého bude na vršovickém trávníku podporovat i tisícihlavý kotel ze západu Čech. „Každá podpora, hlavně na venkovních zápasech, je skvělá. Vážíme si fanoušků, kteří za námi přijedou i na hřiště soupeřů. Věřím, že jim v neděli večer uděláme radost,“ dodává.

Viktoria se v letošní sezóně může pyšnit skvělou defenzivou. „Bráníme jako celý tým velice dobře. Ve spoustě zápasů nás navíc podržel Matúš Kozáčik. Jsem rád, že nám to vzadu klape, teď ještě, abychom i nějaký ten gól vstřelili a pravidelně vozili tři body i z venkovních hřiš,“ přemýšlí kapitán Viktorie, který připouští, že v nejbližším zápase může být rozhodující každá maličkost. „Rozhodnout může prakticky cokoliv, a to bude třeba standardka nebo na první pohled drobná chyba po které padne gól. Na zápas se proto musíme připravit na sto procent,“ uzavírá Roman Hubník.