V sobotu 2. května odehraje Viktoria utkání 26. kola Synot ligy proti Slovácku. Jako tradičně si fanoušci před utkáním budou moct zakoupit bulletin Viktorián, který kromě rekapitulace posledních zápasů západočeského celku, představení soupeře z jihu Moravy nebo aktuálních výsledků mládežnických družstev nabídne profilový rozhovor s bývalým reprezentantem a nyní trenérem ženských týmů Viktorie Plzeň Karlem Radou.

O poločase ligového zápasu s týmem 1. FC Slovácko proběhne poločasová soutěž, v rámci které bude možné získat kromě produktů Viktoria shopu také hodnotné ceny od společnosti Bauhaus.

Na otázku, zda je ženský fotbal v západočeské metropoli na vzestupu, reagoval Rada bleskově. "Určitě. Jsem moc rád, že jsme součástí Viktorie, protože bez toho by to určitě nešlo. Potřebujeme zabezpečení, které se nám dostává a daří se nám všech pět našich ženských týmů posouvat dál a dál. Hlásí se nám stále více děvčat, ale sami je také hledáme a lákáme na západ Čech," říká trenér ženského týmu FCVP. "Budoucnost ženských klubů může být skvělá, když se nám podaří udržet ta nejšikovnější děvčata. Kdyby nám nejtalentovanější hráčky neodcházely do Sparty nebo Slavie, tak už teď jsme hodně silní. Chápu je, že tam chtějí jít. Zahrají si Ligu mistryň, možná je láká i Praha, ale tohle my musíme zlepšit. Přesvědčit holky, aby zůstaly v Plzni. Ono je znát, když vám odejdou z týmu tři, čtyři holky," dodává bývalý skvělý fotbalista.

Karel Rada se rozpovídá nejen o trenéřině, ale vzpomene také na své začátky a podělí se o zážitky ze zápasů v reprezentačním dresu včetně legendárního Eura 1996, na kterém český výběr vybojoval stříbrné medajle. Kompletní rozhovor najdou všichni příznivci červeno-modrých barev v bulletinu Viktorián. Magazín lze zakoupit u kolportérů v areálu Doosan Areny za 19,- Kč.