Plzeňská Viktoria remizovala ve druhém jarním duelu na hřišti Zlína 0:0. Trenér Roman Pivarník nebyl s výkonem svých svěřenců příliš spokojený.

„Byl to především boj, většinu času se hrálo ve středu pole s minimem šancí. Vydřeli jsme sice bod z venku, ale s výkonem spokojený nejsem. Od celého mužstva jsem dnes čekal víc, bohužel tak pět hráčů nepodalo ani průměrný výkon, proto to nemohlo stačit více jak na bod,“ byl kritický ve svém hodnocení. 

Kvalitu hry podle plzeňského trenéra ovlivnilo i nepříliš kvalitní hřiště. „Naším největším nepřítelem byl terén, který bránil kombinační hře. Přesto jsme si ale měli dovolit více kombinovat,“ nehledal omluvu. „Soupeř nebyl takový, že by nás vysoko napadal. Dokázali jsme si to připravit, ale ve středním pásmu nám to moc nešlo.“

Z výsledku byl trenér Pivarník sice zklamaný, přesto našel na zlínském večeru i pozitivum. „Pozitivní je pouze to, že jsme venku uhráli nulu v defenzivě. Ale vyhrát jsme si nezasloužili, remíza je spravedlivá,“ uzavřel hodnocení.

Fotogalerie