Nová sezona. Nový dres. Viktoria Plzeň připravila pro své fanoušky zajímavou soutěž. Staňte se těmi, kdo ho uvidí jako první. Vyfote zajímavou selfie nebo originální fotografii a pošlete nám ji!

Kdy? V úterý po celý den.

Kde? V ulicích Plzně.

Co? Nový dres FCVP.

Přivstaňte si a hledejte na známých místech!

Jakmile nový dres Viktorky objevíte, vyfote si s ním zajímavé selfie nebo jinak originální fotografii a pošlete nám ji na dres@fcviktoria.cz. Ze všech soutěžních snímků vyberou samotní hráči deset výherců, na které čekají zajímavé ceny – pro tři nejlepší je připravený nový podepsaný dres a dvě vstupenky na III. předkolo Ligy mistrů, dalších sedm výherců obdrží po dvou lístcích na již zmíněný duel a podepsanou klubovou ročenku.

„Představení nových dresů jsme se ve spolupráci se společností Puma rozhodli udělat trochu jinou formou než v minulosti a věříme, že to bude pro naše fanoušky zajímavé. Nový dres je opravdu pěkný, mají se tedy určitě na co těšit. My se zase těšíme na zajímavé fotky,“ řekl mluvčí klubu Václav Hanzlík s tím, že nový dres bude možné zakoupit již ve středu ve zcela novém fanshopu.