FC Viktoria Plzeň spustila v rámci kondičního soustředění ve Španělsku soutěž. Fanoušci mohou tipovat výsledky jednotlivých zápasů a 5 nejlepších se může po každém utkání těšit na hodnotné ceny z Viktoria shopu. Remízový zápas 2:2 s německým Wiesbadenem správně uhodlo 11 fanoušků.

Pět nejrychlejších dostalo hlavní cenu, ostatní obdrželi cenu útěchy. Druhé kolo je prozatím odloženo, kvůli zrušení pátečního utkání se švýcarským týmem Servette Ženeva více ZDE.

„Chceme fanouškům trochu zpříjemnit čekání na start jarní části sezony a věříme, že tipovačka tento účel splní. Výherci dostanou balíček viktoriánského zboží, ve kterém například bude kalendář na rok 2017 nebo sada propisek,“ říká tiskový mluvčí Václav Hanzlík.

Princip soutěže je jednoduchý – stačí, aby každý fanoušek na
mail soutěž@fcviktoria.cz poslal svůj tip výsledku s tím, že domácí tým bude Viktoria. K tomu připsat jméno a příjmení. Tipuje se vždy na jeden aktuální zápas a to do startu utkání, tzn. do 15 hodin. Maily přijaté po 15. hodině v den utkání už nebudou do aktuálního kola soutěže přijaty. V případě většího množství správných tipů rozhoduje o vítězi datum a čas přijetí tipu. Vyhrává nejrychlejší.

Vítězové budou následně kontaktováni prostřednictvím e-mailů a své ceny si budou moct vyzvednout ve Viktoria shopu v Doosan Areně, kde stále probíhá povánoční výprodej. Ve slevě si fanoušci mohou aktuálně zakoupit například ročenky 2015/2016, které stojí 99 Kč, místo 199 Kč. Předloňské ročenky 2014/2015 pak získá každý fanoušek zdarma při nákupu nad 500 Kč.