Hráči staré gardy Viktorie sehráli hned trojici zápasů. Ve všech dokázali vstřelit více než 10 gólů. Největší výhry dosáhli v Hadačce, kde zvítěžili 14:2 i díky neskutečným osmi gólům Rótha.

V sobotu 10. června hrála stará garda při oslavách stého výročí Sokola Letná a vítězstvím 11:4 potvrdila, že fotbal je pro hráče stále přitažlivá hra, která dokáže pobavit. Pro oslavující domácí mužstvo byl výsledek krutý, nicméně fotbal je již takový. Přesto byli diváci spokojeni a dokázali ocenit hezké akce a branky na obou stranách.

O týden později se na hřišti Trafa Hadačka slavilo 20 let místního fotbalu. Viktoriáni předvedli na velmi nerovném terénu pěkný fotbal s častou střelbou a výhra 14:2 ukázala, že fotbal v podání viktoriánů je krásný. Diváci ocenili branky především v podání Ježka – první byla z rozehrané penalty, další z přelobování brankáře a další z překopnutí gólmana z půlky hřiště. Přesto byl na hřišti ještě lepší střelec, a to Róth, který se prosadil osmkrát.

Pro viktoriány týden neskončil a o den později, tedy v neděli 18. června, sehráli zápas v Kostelci u Stříbra, kde byly oslavy setkání 24 Kostelců z celé ČR. Viktoria vyhrála 13:3. Tentokráte se hrálo na lepším a rovném hřišti, čehož hráči plzeňského celku náležitě využili v prvním poločase. Až ve druhém se začala projevovat únava a domácím hráčům se podařilo několikrát ohrozit brankáře Mičku. Přesto se hra viktoriánů velmi líbila a jejich fotbalovost byla oceňována potleskem.

Příští zápas sehraje stará garda 1. července v Mnichově u Mariánských Lázní.

Zápasy staré gardy Viktorie
Sokol Letná – FCVP 4:11 (2:8)
Branky: Schveinert 3, Kovařík 2, Bárta 2, Ježek 2, Vlček, Baroch.
Sestava: Mička – Lowy, Velkoborský, Vlček, Baroch – Bárta, Schveinert, Vaigl, Ježek – Kovařík, Homola. Střídající Rejda, Paul.

Trafo Hadačka – FCVP 2:14 (1:5)
Branky: Róth 8, Ježek 4, Bárta, Chvojka.
Sestava: Mička – Vašák, Lowy, Šambergr, Kopřiva – Homola, Bárta, Vajgl, Chvojka – Róth, Ježek. Střídající Rejda, Smíšek, Bican.


Kostelec u Stříbra – FCVP 3:13 (0:10) 
Branky: Róth 4, Bárta 3, Bican 2, Ježek 2, Vašák, Kopřiva.
Sestava: Mička – Lowy, Šambergr, Purkart, Kopřiva – Vašák, Drahorád, Bárta, Vajgl – Ježek, Róth. Střídající Rejda, Bican.