Přes velkou zaneprázdněnost a hráčskou nebo trenérskou garda nastoupila s mnoha novými hráči k svému poslednímu letošnímu utkání v Nýřanech, kde se konaly oslavy 110letého výročí fotbalového oddílu.

Viktoriáni nastoupili ve složení: Mička - Korda, Šambergr, Vlček, Bican - Vašák, Chvojka , Bárta, Pleško (jun.) - Ježek, Havel a střídající Kopřiva, Rejda, Baroch s nehrajícím koučem Paulem.

Výsledek 5:3 (1:1), kdy branky vstřelili Ježek, Havel, Korda, Pleško a Bárta.

Utkání před velmi početnou diváckou kulisou získalo na dramatičnosti v samém začátku, kdy domácí vstřelili po chybě obrany vedoucí branku. Ve 20. minutě vyrovnal Ježek, který ale vzápětí opustil hrací plochu pro nečekané zdravotní potíže. Tímto výsledkem skončil poločas, který byl velmi vyrovnaný.
Ve druhé půli se domácí opět dostali do vedení, ale pak Viktoriáni vysunuli Pleška do útoku a hra se rázem změnila v jejich prospěch. Po hezkých kombinacích vstřelili Viktoriáni branky nejprve Havlem a poté Kordou, Pleškem a Bártou. Všechny branky byly oceněny domácím publikem, které navíc po závěrečném hvizdu hlavního arbitra potleskem vyprovodilo všechny hráče.
Nutno podotknout, že kouči Paulovi a Bicanovi se postupně omluvilo na 20 hráčů, kteří měli ještě povinnosti jako hráči nebo trenéři.