Další vánoční video z viktoriánské kabiny je tady! Před kameru se tentokrát postavili kapitán týmu Roman Hubník a jeho velký kamarád Milan Petržela. A protože jsou oba kluci z Moravy, kromě fotbalových dovedností předvedli i to, že jim není cizí ani zpěv koled a tanec. „Vánoce mají být pohodové a veselé. A přesně to přejeme všem našim fanouškům, kteří jsou prostě nejlepší,“ vzkazují oba hráči. Tak šastné a veselé!


Další vánoční přání: tentokrát z dílny dua Krmenčík – Matějů
Třetí vánoční přání si pro fanoušky Viktorky připravilo mladé duo Aleš Matějů a Michael Krmenčík. „Snažíme se diváky bavit hlavně na hřišti. Ale snad se trochu zasmějí i tomuhle, kdy jsme k fotbalu přidali i zpěv,“ doufají a vzápětí dodávají: „Chceme našim videem poděkovat za podporu a popřát všem fanouškům klidné a pohodové Vánoce. A už se moc těšíme na první zápas v novém roce.“


Se speciálním vánočním videem se tak Aleš s Michaelem přidali k Janu Kopicovi, Janu Kovaříkovi a brankářskému tandemu Petra Bolka s Matúšem Kozáčikem. Ti v minulých dnech předvedli, že umí vcelku slušně zpívat koledy i zdobit vánoční stromeček. 
Tak šastné a veselé, viktoriáni!