Letní prázdniny jsou u konce, první školní den za dveřmi, a tak Viktoria Plzeň nachystala speciální akci pro školáky a také fanoušky Marka Bakoše či Michaela Krmenčíka. Ve středu 31. srpna se budou po celý den prodávat ve fanshopu školní potřeby s dvacetiprocentní slevou a v 17 začne autogramiáda obou útočníků Viktorie. Tuhle akci byste si rozhodně neměli nechat ujít!

„Autogramiády v Plzni mě vždy hodně baví a na středu se těším. Věřím, že přijde plno fanoušků a užijeme si příjemnou podpisovou akci,“ říká Marek Bakoš. „Mohlo by to být hezké rozloučení s prázdninami, je mi jasné, že většina dětí se na start nového školního roku netěší, tak snad ve Viktoria shopu přijdou aspoň na chvíli na jiné myšlenky,“ dodává s úsměvem Michael Krmenčík.

Kromě lákavé autogramiády dvou sympaáků si mohou školáci pořídit správnou viktoriánskou výbavu do školy. Zlevněno bude více než 20 produktů. Například box na svačinu bude stát 92 Kč, penál 279 Kč, pravítko 39 Kč a A4 box na sešity 104 Kč. „Řada rodičů i školáků v těchto dnech shání školní potřeby, tak jsme přichystali speciální slevu například na školní aktovky, pastelky, propisky a další zboží. Vikoriáni by přeci měli být vybaveni v klubových barvách a mít svůj oblíbený klub stále u sebe,“ pozval na akci tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.