Viktoriáni, splnili jste výzvu, kterou před zápasem s AEK Larnaka FC vyhlásila plzeňská kabina. Na duel play-off Evropské ligy vás přišlo více než deset tisíc, odměnou vám bude tak trochu jiná autogramiáda, která se uskuteční v poslední srpnový den.

Ve čtvrtek 31. srpna od 17:30 hodin si všichni fanoušci budou moci užít autogramiádu, která tu ještě nebyla. Bude totiž probíhat přímo na unikátních střídačkách u hrací plochy Doosan Areny. „Chtěl bych poděkovat všem, kteří nás podporovali při bojích o základní skupinu Evropské ligy. Plníme slovo a ve čtvrtek se budeme s fanoušky fotit a podepisovat se jim,“ slíbil útočník Marek Bakoš.

K samotné autogramiádě se váže i doprovodný program, který se bude odehrávat v bezprostřední blízkosti hrací plochy Doosan Areny. „Nabízíme fanouškům jedinečnou možnost, jak se podívat přímo k hřišti, tedy na místa, kam se standardně dostanou pouze hráči a trenéři. Chceme tak fanouškům vyjádřit vděk za jejich neutuchající podporu,“ doplnil tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík. Plzeňští příznivci tak budou moci získat nejen autogramy svých oblíbených hráčů, ale i autentické fotografie z hrací plochy a samotných střídaček.

To ovšem není všechno, v jižní věži Doosan Areny bude připraven speciální fotokoutek v plzeňských barvách, ze kterého si každý z návštěvníků autogramiády může odnést suvenýr v podobě exkluzivní fotografie.

Vchod na hrací plochu bude otevřený v průjezdu za severní věží, tedy v místech poblíž Viktoria shopu. Vše bude samozřejmě označeno.

V den autogramiády navíc bude prodloužena otevírací doba Viktoria Shopu do 19:00. „Pokud si fanoušci budou chtít zakoupit nějaký předmět a posléze si ho nechat podepsat, budou na to mít tedy dostatek času,“ informuje Václav Hanzlík.