Hráči Viktorie Plzeň mají za sebou další přípravný zápas. V domácích podmínkách tréninkového areálu v Luční ulici se utkali s druholigovým Ústím nad Labem. Svému soupeři nedali Plzeňané šanci a zvítězili vysoko 8:1.

„Čekali jsme, že do nás bude soupeř víc presovat, ale hrál převážně zezadu. Na to jsme ale z ligy zvyklí, takže nás to nepřekvapilo. Hráli jsme dnes většinu míčů po zemi do kombinace, snažili jsme se hru roztahovat a vytvářet si prostory. Trenér klade důraz na to, abychom hřiště obehrávali a drželi míč na zemi,“ popisuje LukᚠHejda.

Oproti poslednímu utkání na Petříně si viktoriáni zastříleli. „Osm gólů je hodně, ale pořád jsme pouze v přípravě. I na Petříně jsme měli šance, bohužel jsme je tam nedokázali proměnit. K oběma zápasům jsme nastoupili se stejným nasazením. Důležité je důsledně plnit pokyny trenéra, zahrát si a nezranit se,“ říká TomᚠHájek. „Předtím jsme byli možná více unavení, teď už jsou ty tréninky přece jen rozmanitější. Možná tomu přispěl i návrat našich reprezentantů, ačkoli s námi netrénují dlouho. Svou roli hrál i čas zápasu, dnes jsme hráli odpoledne, na což se člověk dokáže vždycky lépe připravit, než když se hraje ráno,“ vnímá všechny faktory vysoké výhry plzeňský obránce.

Fotogalerie