V rámci soustředění FC Viktorie Plzeň ve Španělsku připravil klub pro své fanoušky soutěž v tipování správných výsledků přípravných zápasů. Západočeši odehrají celkem tři utkání, na hodnotné ceny se může těšit vždy 5 fanoušků, kteří správně uhodnou výsledek aktuálního zápasu nebo budou se svým tipem nejblíže realitě. První kolo proběhne už ve středu 18. ledna 2017!

„Chceme fanouškům trochu zpříjemnit čekání na start jarní části sezony a věříme, že tipovačka tento účel splní. Výherci dostanou balíček viktoriánského zboží, ve kterém například bude kalendář na rok 2017 nebo sada propisek,“ říká tiskový mluvčí Václav Hanzlík.

Princip soutěže je jednoduchý – stačí, aby každý fanoušek na mail soutěž@fcviktoria.cz poslal svůj tip výsledku s tím, že domácí tým bude Viktoria. K tomu připsat jméno a příjmení. Tipuje se vždy na jeden aktuální zápas a to do startu utkání, tzn. do 15 hodin. Maily přijaté po 15. hodině v den utkání už nebudou do aktuálního kola soutěže přijaty. V případě většího množství správných tipů rozhoduje o vítězi datum a čas přijetí tipu. Vyhrává nejrychlejší.  

První zápas odehraje Plzeň ve středu 18. ledna, kdy se červenomodří střetnou s německým Wehen Wiesbaden. „Němci berou i přípravné zápasy velmi vážně. Budou hrát v maximálním tempu a nic nevypustí. Už jenom to, že je to tým z třetí ligy a je na soustředění ve Španělsku je jasný důkaz, že přípravu berou vážně. Pro nás to bude dobrý test. Očekávám, že to bude podobné mistrovskému utkání,“ říká záložník Milan Petržela. 

Z prvního soustředění Viktorie ve Španělsku může svým fanouškům západočeský klub nabídnout pouze jeden přímý přenos přípravného utkání. Příznivci českého týmu budou moct shlédnout třetí zápas s jihokorejským týmem Ulsan Hyundai FC.  

Zápasy FC Viktorie Plzeň na soustředění ve Španělsku:
18. 1. 2017, 15:00 FCVP - Wehen Wiesbaden
20. 1. 2017, 15:00 FCVP - Servette Ženeva
23. 1. 2017, 15:00 FCVP - Ulsan Hyundai FC

Vítězové budou následně kontaktováni prostřednictvím e-mailů a své ceny si budou moct vyzvednout ve Viktoria shopu v Doosan Areně, kde stále probíhá povánoční výprodej. Ve slevě si fanoušci mohou aktuálně zakoupit například stolní kalendář za pouhých 99 Kč, diář pro rok 2017 velikosti A5 za 189 Kč nebo kapesní diář za 109 Kč.