V rámci druhého soustředění FC Viktorie Plzeň ve Španělsku se rozhodl klub pro své fanoušky zopakovat soutěž v tipování správných výsledků přípravných zápasů. Západočeši odehrají celkem čtyři utkání, na hodnotné ceny se může těšit vždy 5 fanoušků, kteří správně uhodnou výsledek aktuálního zápasu nebo budou se svým tipem nejblíže realitě.

„Tipovací soutěž z prvního španělského soustředění se setkala s obrovským ohlasem fanoušků. Rádi proto nabízíme možnost znovu tipovat a soutěžit o oblíbené zboží Viktoria shopu,“ říká tiskový mluvčí Václav Hanzlík.

Princip soutěže zůstává podobný – stačí, aby každý fanoušek na mail soutez@fcviktoria.cz poslal svůj tip výsledku a prvního střelce zápasu. Jako domácí tým je vždy brána Viktoria Plzeň. K tomuto stačí připsat jméno a příjmení. Tipuje se vždy na jeden aktuální zápas a to do úvodního hvizdu utkání. Maily přijaté po tomto okamžiku už nebudou do aktuálního kola soutěže přijaty. V případě většího množství správných tipů rozhoduje o vítězi datum a čas přijetí tipu. Vyhrává nejrychlejší.
  
První zápas odehraje Plzeň ve čtvrtek 2. února od 16:00, kdy se červenomodří střetnou s ruským CSKA Moskva.

Zápasy FC Viktorie Plzeň na soustředění ve Španělsku:
2. 2. FCVP – CSKA Moskva
5. 2. FCVP – Daejeon Citizens FC
8. 2. FCVP – Odense
9. 2. FCVP – Dacia Kišiněv

Vítězové budou následně kontaktováni prostřednictvím e-mailů a své ceny si budou moct vyzvednout ve Viktoria shopu v Doosan Areně. Každý z výherců se může těšit na podepsaný plakát prvního týmu Viktorie Plzeň doplněný zbožím z Viktoria shopu.