V sobotu 30. května odehraje FC Viktoria Plzeň poslední utkání v sezóně 2014/2015. V Doosan Areně už jistý mistr Synot ligy přivítá od 17:15 1. FK Příbram a viktoriáni se budou chtít rozloučit se svými fanoušky vítězstvím.


„Věřím, že to bude dobré utkání, že mužstvo potěší diváky při svém posledním vystoupení v letošní sezóně. Chceme výkonem poděkovat fanouškům za celoroční podporu, protože lidi nás hnali a byli určitě dvanáctým hráčem. Zaslouží si, abychom jim dobrým výkonem a výsledkem udělali radost,“ říká trenér Miroslav Koubek.

Příbram v Plzni bude bojovat na hranici svých možností, protože stále ještě pokukuje po čtvrtém místě a tedy po účasti v bojích o evropské poháry. „Na to vůbec nemyslíme, my máme před sebou domácí zápas a zaměřujeme se na sebe, než na soupeře. Stále nás mrzí porážka na Bohemce a o to větší touhu určitě bude mít mužstvo v domácím prostředí, aby prohru odčinilo,“ dodává kouč Viktorie.

Po utkání převezme FC Viktoria Plzeň pohár pro mistra Synot ligy a oslavy se poté přesunou také na náměstí Republiky. Více zde. „Vždy je hezké takto se setkat s fanoušky a ještě jednou se zaradovat. Sami jsme si vybojovali to, že můžeme slavit dvakrát. První bezprostřední oslava po utkání s Jihlavou byla báječná a tato oficiální bude určitě také povedená,“ zamýšlí se Koubek.

Po utkání většině hráčů i všem trenérům začíná dovolená, v úterý 2. června se ještě zúčastní „Horviho poslední desítky“, a poté si celý tým dopřeje odpočinek. „Pár dní určitě oddechnu, tak uvidíme, co s manželkou podnikneme. Moc času ale nebude, protože dovolená je 14 dní a během toho si jako trenér musím připravit tréninkový plán na zahájení přípravy,“ uzavírá trenér Miroslav Koubek.