Viktorii čeká šlágr 19. kola ePojisteni.cz ligy, před kterým si oba soupeři prohodili svá postavení v tabulce. Doposud vedoucí Viktorii Plzeň přeskočila druhá Slavia Praha. Trenér Roman Pivarník si jistě bude chtít první místo vzít zpět. Příležitost bude mít v nedělním vzájemném souboji.

„Doma jsme zvyklí hrát před vyprodaným stadionem, což nás čeká i teď na Slavii. K fotbalu zkrátka patří dobrá atmosféra, jsem rád, že jsme se Slavií dokázali vyprodat stadion pro devatenáct tisíc diváků. Věřím, že to bude kvalitní zápas s dobrým koncem pro nás,“ říká před utkáním Roman Pivarník. „Věřím, že nás budou fanoušci hlasitě podporovat, za což bychom se jim chtěli odměnit co nejlepším výkonem,“ dodává.

Trenér Pivaník nebude při nominaci hráčů k zápasu na Slavii limitován zdravotními problémy svých svěřenců. „Všichni hráči jsou zdraví a budou přichystaní k zápasu. V pořádku by měl být i Martin Chrien, takže na Slavii pojedeme v plné síle,“ libuje si hlavní trenér Viktorie. 

„Pro nás je důležitý každý zápas, protože chceme a potřebujeme zvítězit ve všech našich utkáních. Postupně ale budeme tým chystat tak, aby jeho motivace gradovala v neděli v 16:00 hodin,“ uzavírá Roman Pivarník.