V neděli 1. prosince od 14:30 přivítáme v Doosan Areně pražskou Bohemku. A tento zápas bude mít opět speciální nádech, celý ho totiž věnujeme partnerským školám Viktorie Plzeň!

Viktoria spolupracuje s 21 základními školami z Plzně a okolí v rámci projektu Viktorka do škol, který má za cíl zapojit školy do dění okolo klubu. Pravidelně jsou pro školy pořádány soutěže se zajímavými cenami, vybraní žáci dostávají na zápasy vstupenky. A nyní jsme jich pozvali ještě více! Každá škola obdržela volné vstupenky a při utkání s Bohemkou se tak červenomodří budou těšit jejich velké podpory.

A pozor! Žáci si pro vás navíc chystají velké překvapení a zpestření předzápasového programu v Doosan Areně. Bude stačit dorazit včas a pozorně sledovat velkoplošné obrazovky a zakoupit si magazín Viktorián. Program budeme postupně v tomto týdnu odhalovat i na našich sociálních sítích.

Na zápase nás osobně podpoří žáci základní školy z Rokycan, Horní Břízy, Chrástu, Kozolup a následujících plzeňských škol – 2., 7., 11., 13., 14., 15., 16., 17., 20., 22., 25., 26., 28., 33., 34., sluchově postižení a Benešova. Na podporu se moc těšíme a děkujeme za ni!

„Určitě je skvělé, že klub spolupracuje se školami. Já jsem byl nedávno na besedě ve škole pro sluchově postižené a byla to zajímavá zkušenost, bylo moc potěšující vidět, kolik nám fandí dětí,“ říká gólman Aleš Hruška.

A co vy, dorazíte na předposlední domácí zápas podzimní části sezony? Vstupenky jsou stále v prodeji, nyní ve druhé časové vlně od 200 do 300 Kč. K dostání jsou samozřejmě dále i studentské vstupenky do sektoru R za 130 Kč, případně dětské vstupenky s 50% slevou či za 100 Kč na Rodinnou tribunu.