Karta Viktorie Plzeň, se kterou si fanoušci západočeského týmu mohou zajistit spoustu slev u klubových partnerů, se potkala s velkým úspěchem. Na konci září byl vydán na pobočce v Plzni už neuvěřitelný dvoutisící kus. Držitelem oblíbeného klubového produktu se stal Ivan Mála, který si přišel do Doosan Areny osobně pro malý dárek.

Ve Štruncových sadech sám kdysi sportoval. Srovnávat tehdejší fotbalový stadion s dnešní moderní Doosan Arenou však podle Ivana Mály nejde. „Kdysi dávno jsem tady nacvičoval spartakiádu, ale to opravdu vypadalo úplně jinak. Nyní je to opravdu krásný fotbalový stánek se vším všudy,“ řekl, když si přímo na trávníku přebíral dárek pro 2000. držitele karty.

Sám je velkým fanouškem Viktorie, na stadion ale na fotbal moc často nechodí. „Raději vše sleduje z domova. U televize ale vždycky zápasy hodně prožívám a držím palce, co se dá. Viktoriáni mi dělají radost,“ přiznal Ivan Mála.

Když poprvé slyšel o možnosti pořídit si platební kartu ČSOB v klubových barvách, neváhal ani chvíli. „Musel jsem ji hned mít, to logo Viktorie na ní vypadá hezky a celkově se červenomodré provedení povedlo. Neměla by chybět v peněžence žádného fanouška,“ měl jasno.

A pořídit si vlastní viktoriánskou platební kartu můžete zcela zdarma i vy! Více informací naleznete na ZDE

Fotogalerie