Viktoria Plzeň připravila pro své fanoušky ve spolupráci s OC Olympia Plzeň unikátní příležitost, jak se v rámci jedné autogramiády setkat se všemi úřadujícími ligovými šampióny. V úterý 28. března se právě v černickém nákupním centru uskuteční autogramiáda kompletního kádru Viktorie Plzeň včetně trenérského štábu.

Autogramiáda v OC Olympia Plzeň tak bude první společnou akcí Viktorie Plzeň po návratu seniorských reprezentantů České republiky a Slovenska z březnových kvalifikačních a přípravných duelech. „Fanoušci se tak budou moci setkat a odnést si podpisy všech hráčů Viktorie Plzeň. Samozřejmostí bude i účast trenéra Romana Pivarníka s asistenty Tomášem Truchou, Pavlem Horváthem, Zdeňkem Bečkou a Martinem Vaniakem,“ informuje tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Autogramiáda má svůj start naplánovaný na 18:00 hodin, kdy klubovým autobusem dorazí hráči a realizační tým Viktorie Plzeň. Každý fanoušek si bude moci nechat podepsat svůj vlastní dres, šálu, čepici nebo jiný předmět spojený s Viktorií Plzeň, připraveny budou i kartičky pro všechny účastníky autogramiády.

Doprovodný program k jedné z největších autogramiád plzeňského klubu za poslední roky začíná už v 17:00 hodin odpoledne. „Pro všechny návštěvníky budou připravené soutěže s fotbalovou tematikou nebo vědomostní kvíz,“ pokračuje Hanzlík. Vyhrát bude možné například vstupenky na nejbližší domácí ligové utkání, ve kterém se Plzeň postaví 1. dubna od 20:15 na domácím stadionu Teplicím.

Na autogramiádu plynule naváže speciální promítání filmu Život, který pro své permanentkáře plzeňský klub připravil. Kompletní informace ZDE.