Tradiční Vánoční setkání se uskutečnilo v úterý 13. prosince přímo na stadionu ve Štruncových sadech. Na 1200 fanoušků si vychutnalo nefalšovanou vánoční atmosféru společně s Pavlem Horváthem, Markem Bakošem a dalšími vzácnými hosty.

Výkop večera obstaral prezident Viktorie TomᚠPaclík a primátor města Plzně Martin Zrzavecký, následovalo vystoupení dětského pěveckého sboru Andílci a také rozdávání dárků. Nutno podotknout, že letos to byl v podání Viktorie Plzeň opravdu bohatý Ježíšek. Fanoušci, kteří se dostavili na akci, měli možnost získat věcné ceny z plzeňského Viktoria shopu v rámci akce „Viktoriánský Ježíšek“, prohlídku Doosan Areny nebo exkluzivní možnost vychutnat si vybraný zápas Viktorie Plzeň ve skyboxu plzeňského stadionu. Baviči večera se stali Pavel Horváth s Markem Bakošem, kteří nejen, že prozradili své vánoční zvyky, ale zahráli si proti sobě i v netradičním duelu.

Charitativní podtext celého večera obstarala aktivita Viktoriánského srdce, která pomocí štědrých fanoušků shromažďovala dárky pro dětská oddělení Fakultní nemocnice Plzeň a plzeňskou zoologickou zahradu.

„Děkujeme všem fanouškům, kteří Viktorii Plzeň v průběhu celého roku neúnavně podporovali. Společně jsme si v úterý užili výjimečný večer, který, jak věříme, jistě nebyl poslední. Přejeme všem našim příznivcům pohodové prožití vánočních svátků, pevné zdraví a spoustu úspěchů v přicházejícím roce,“ vzkázal těsně po skončení Vánočního setkání tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Fotogalerie