FC Viktoria Plzeň bude v 8. kole Synot ligy bojovat v Doosan Areně o důležité ligové body v souboji se Slovanem Liberec. V roli diváka přijde na stadion zraněný záložník Václav Pilař, který o poločasové přestávce zavítá mezi nejmenší fanoušky na Rodinnou tribunu Hitrádia FM Plus.

Na konci července 2015 se rychlonohý záložník zranil a musel podstoupit operaci kolene, svým spoluhráčům tak do konce podzimní části na hřišti nepomůže. Během utkání s Libercem tak aspoň přijde potěšit fanoušky na Rodinné tribuně, kde o poločase proběhne autogramiáda českého reprezentanta.

Na Rodinné tribuně Hitrádia FM Plus i v sobotu 26. září 2015 mohou děti malovat obrázky o hodnotné ceny. Protože začal podzim a startuje oblíbený čas pouštění draků, téma je: Namaluj viktoriánského draka. Nejhezčí obrázky po utkání vyberou hráči „A“ týmu Viktorie Plzeň.

Při posledním domácím ligovém zápase se Sigmou Olomouc bylo téma nejlepší gólová oslava a nejlepší obrázky namalovali: Matěj Bradáč, Michaela Horníková, Jaroslav Klír. Gratulujeme!

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!

Všichni fanoušci, kteří chodí Viktorii fandit právě na Rodinnou tribunu Hitrádia FM Plus, musejí od soboty počítat s novým přístupem do sektoru H na hlavní tribuně Doosan Areny. Z důvodu stavby nové věže vedle severní tribuny, totiž nebude otevřeno schodiště k Rodinné tribuně. Fanoušci tak budou muset využít ke vchodu na stadion hlavní turnikety u Viktoria shopu.