Tradiční vánoční setkání všech fanoušků je tady! Celá viktoriánská rodina oslaví Vánoce společně, a to už dnes 19. prosince od 17.30 v Doosan Areně. Přijdou oblíbení hráči, speciální host večera Marek Ztracený a nebude chybět ani viktoriánský ježíšek. Vstup je samozřejmě zdarma.

5 dní před Štědrým večerem. Všichni mají doma naklizeno, napečeno, nakoupené dárky. Ideální čas přijít si zpříjemnit vánoční čas na Viktorku. V úterý 19. prosince se v Doosan Areně uskuteční tradiční setkání viktoriánské rodiny. A připravený je pořádně našlapaný program.

Už od 16 hodin bude před Doosan Arenou probíhat viktoriánská zabijačka, kompletní informace ZDE. V 16:30 se pak otevře brána sektoru P, jenž bude sloužit jako vstup na vánoční setkání. Samotný program započne v 17:30. V Doosan Areně se také rozezní vánoční koledy, které zazpívá dětský pěvecký sbor Sluníčka při 15. ZŠ v Plzni.

„Já tam určitě budu,“ slibuje dopředu obránce David Limberský. Kromě něj mezi fanoušky dorazí i nejlepší střelec týmu Michael Krmenčík či stoper TomᚠHájek. Všichni tři připraví všem návštěvníkům tradiční svařáček či čaj zdarma. O dění na pódiu se úderem půl šesté postará oblíbená dvojice moderátorů Jirka Pelnář s Jirkou Poórem, které znáte ze všech domácích zápasů Viktorky.

Speciálním hostem večera bude velký fanoušek Viktorky a známý zpěvák Marek Ztracený, jenž dorazí ze Železné Rudy, kde žije. A hodně se na vás těší. „Už jsem hrál na spoustě míst, ale v Doosan Areně to bude premiéra, něco speciálního,“ směje se. Nebude chybět tradiční zpívání koled, speciální červenomodrá světelná show a připravený bude i viktoriánský ježíšek.


Ještě váháte? Věříme, že nikoli. A až půjdete zítra do Štruncáků, vezměte s sebou i něco dobrého pro zvířátka z plzeňské ZOO či drobný dárek pro děti z fakultní nemocnice. Opět připravíme dva stromečky, pod které budete moct tyto dárky položit a my je druhý den předáme na správném místě.

Malí pacienti z FN Plzeň uvítají knížky, pohádky na DVD, stolní hry, lego, duplo, chrastítka, leporela, puzzle, pastelky, fixy, omalovánky nebo míče. Těm větším přijdou jistě vhod například sluchátka, přenosné flash karty nebo jiná drobná elektronika. Zoologická zahrada Plzeň bude vděčná zejména za jakoukoliv zeleninu a ovoce (jablíčka, mrkev, banány) a také jakékoliv ořechy pro opice, papoušky, kopytníky a další býložravce.

Pro všechny viktoriány bude připravený i speciální dárek – dřevěná vánoční ozdoba na stromeček. Pokud se vám bude líbit, můžete vhodit do kasičky u hostesky dobrovolný finanční dar a společně pomůžeme čtrnáctiletému Ondrovi splnit jeho velký sen. (více o Ondrovi naleznete zde).
Těšíme se na vás! V úterý 19. prosince v 17.30 v Doosan Areně.

Fanoušci, kteří na vánoční setkání přijedou autem, budou moci zaparkovat na parkovišti za severní tribunou. V případě vyčerpání jeho kapacity bude možné zaparkovat také v parkovacím domě Rychtářka.

Vaše Viktorka