Viktoriáni v zápase se Slovanem Liberec vstřelili dvě branky, které ovšem na vítězství v utkání 20. kola HET ligy nestačily. Na góly Chorého a Krmenčíka odpověděli stejnou mincí Pulkrab s Breitem a oba soupeři si tak body rozdělili rovným dílem.

Viktoria si s Libercem v prvním poločase věděla rady, druhá půle ovšem byla z plzeňského pohledu matnější. „Po brance na 2:1 asi hráči chtěli hrát ze zajištěné obrany. Soupeř na nás ale zatlačil a my najednou neměli druhé míče ani odražené balóny. Je dost možné, že se na nás podepsal i náročný program,“ hodnotí rozhodující fázi zápasu trenér Pavel Vrba. „Je to chyba, toto by se nemělo stávat. Hlavně ve středu pole bychom měli být v podobných situacích důraznější. Pokud vedeme 1:0 a 2:1, měli bychom takovýto zápas zkrátka zvládnout,“ dodává.


Do zápasu poslal po dlouhé době základní sestavu s dvěma útočníky. „Oba dva vstřelili branku, čímž splnili svůj úkol. Krmenčík i Chorý navíc byli v útočné fázi důrazní a mohli přidat i další góly. Myslím si, že toto není špatný tah a může to být jedním z řešení do dalších utkání,“ přemýšlí Vrba.

Fotogalerie