Roman Hubník s Milanem Petrželou plní slib a mezi tréninky španělského soustředění si našli čas zodpovědět otázky od fanoušků, které se už od pátku shromažďovaly na facebookovém profilu klubu. Celkově přišlo téměř 200 dotazů, ze kterých oblíbená plzeňská dvojka vybrala ty nejzajímavější.

Jednou z otázek například bylo, co vše dělá Hubník s Petrželou proto, aby se vyrovnali mladším spoluhráčům. „Já se hlavně geluji, abych vypadal mladší,“ přiznal plzeňský záložník. „To nemusíš, my totiž vypadáme pořád mladě, jsme takoví šviháci lázeňští,“ doplnil ho jeho parák z obrany.
Právě na posty na hřišti mířil jeden z dalších dotazů. Jednoho z fanoušků zajímalo, zda by oba hráči dokázali odehrát utkání na postu toho druhého. „Já bych tu lajnu piloval,“ zasnil se Hubník. „Já bych to hlavičkoval pryč z toho vápna, s tím vůbec nemám problém,“ přidal se se smíchem Petržela.

Celý rozhovor můžete zhlédnout na Viktoria TV, na konci videa vyhlásí oba viktoriáni i výherce podepsaného dresu za nejlepší otázku.