V zajímavém projektu především pro všechny mládežníky Viktorie Plzeň pokračuje západočeský klub. Každý měsíc jsou vyhlašováni nejlepší hráči a hráčka v kategoriích dorost, žáci, přípravky a dívky. Jednotlivé vítěze vybírají společně trenéři mládežnických týmů Viktorie. Vyhlášení za září 2016 proběhlo krátce před začátkem zápasu Viktorie Plzeň s Hradcem Králové přímo v Doosan Areně.

kategorie ženy: Gabriela Šlajsová (Juniorky)
Útočnice západočeského týmu nastřílela v letošní sezoně v šesti zápasech 12 gólů. Například při výhře 4:0 nad Slováckem zařídila všechny branky.

kategorie přípravka: Filip Fleissig (U7)
Šikovný viktorián se v září zúčastnil s výběrem do sedmi dvou turnajů. Na jednom byl vyhlášen nejužitečnějším hráčem, na druhém se stal nejlepším střelcem.

kategorie žáci: Jaroslav Rádl (U13)

Univerzál, který může nastoupit na postu obránce, ale trenéři ho využívají také do útoku. V sezoně dal zatím 3 góly, ocenění získal především za svoji práci pro tým, je to vůdčí a vítězný typ hráče.

kategorie dorost: Radim Remiᚠ(U17)

Útočník výběru do sedmnácti let dává v letošní sezoně důležité branky, které rozhodují zápasy. Celkem dal v září šest z celkových 12 gólů svého týmu.