V tradiční anketě Hráč a trenér měsíce zvítězili v listopadu zástupci Viktorie Plzeň. Nejvýše ze všech ligových hráčů se umístil útočník Michael Krmenčík, mezi trenéry nejvíce zaujal Roman Pivarník, jenž Viktorii dovedl k titulu zimního půlmistra.

Krmenčík v listopadu nastoupil do tří ligových zápasů, ve kterých se jednou gólově prosadil a na dvě branky přihrál. S pěti přesnými zásahy je nejlepším střelcem Viktorie v právě probíhající sezóně. Kromě domácí soutěže se prosadil i v reprezentačním celku, když jednou brankou pomohl porazit Norsko. „Ceny si vážím. Je to takový bonus. Já se chci za Viktorku rvát v každém zápase, je to klub mého srdce a na hřišti nechávám všechno. Když vyhráváme a navíc dávám góly, je to ten prostě skvělý,“ svěřil se Michael Krmenčík.

Výborná forma Viktorie Plzeň je odrazem kvalitní práce trenéra Romana Pivarníka. Pod jeho taktovkou se Plzni podařilo získat sedm bodů z devíti možných a obhájci titulu se tak mohou těšit z přezimování na prvním místě tabulky. „Děkuji za hlasy. Cena patří celému našemu týmu. Kluci dobře pracují a neustále se posouváme dopředu. Víme, že jsme schopni hrát ještě lépe a jdeme za tím. Soutěž je teprve v půlce a nás čeká ještě jedno těžké kolo,“ řekl po převzetí ceny trenér Roman Pivarník.