Nejbližší kolo Synot ligy bude věnováno rodinám s dětmi, konkrétně otcům se svými ratolestmi. Klub FC Viktoria Plzeň se připojuje k iniciativě ligové soutěže, která všechny zápasy pětadvacátého kola zaštiuje akcí Víkend otců.

Tradičním prostředím, kde mají rodiny s dětmi ideální podmínky k návštěvě fotbalového utkání, je Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Právě místa na hlavní tribuně jsou hojně využívána malými fanoušky Viktorie Plzeň v doprovodu svých rodičů. I pro zápas s Mladou Boleslaví bude na rodinné tribuně k dispozici dětský koutek, přichystána bude rovněž speciální výtvarná soutěž. Speciálně k Víkendu otců uspořádá Viktoria Plzeň na rodinné tribuně autogramiádu Jana Chramosty. Podpisy bude plzeňský útočník rozdávat o poločasové přestávce zápasu s Mladou Boleslaví.

V rámci Víkendu otců mohou všichni fanoušci soutěžit o hodnotné ceny. Stačí se vyfotit na zápase 25. kola se členy své rodiny a soutěžit na oficiálních stránkách Synot ligy nebo na ligovém facebooku. Kompletní informace o soutěži lze nalézt ZDE.

Projekt, který se nese v duchu hesla #DíkyTáto, podporují jak kluby, tak samotní hráči, ale i známé osobnosti, jež mají k ligovému fotbalu velmi blízko.
„Můj kamarád a herec Honza Jiráň mi jednou řekl, že podle jeho otce se příjmení a příslušnost ke klubu dědí po otci. Snažil jsem se tohle přenést i na své syny, kteří se mnou chodí na Bohemku,“ svěřil se herec Ivan Trojan, který podpořil Víkend otců.