První týden letní přípravy mají hráči FC Viktorie Plzeň téměř za sebou, po sobotním přátelském zápase se Sokolem Kozolupy, který viktoriáni vyhráli 18:3, tentokrát výběr trenéra Pivarníka změří síly s divizním týmem Senco Doubravka. Zápas se hraje na soupeřově hřišti v úterý 21. června od 17 hodin.

Viktoriáni mají na úvod letní přípravy náročný program v podobě dvoufázových tréninků. „Každý den máme dva tréninky, dopoledne a odpoledne. Je to dřina, ale to zkrátka k přípravě patří a všichni makáme na sto procent,“ říká záložník Jan Kopic. „Tyto přátelské zápasy jsou pro nás příjemným zpestřením náročných tréninků a na zápas s Doubravkoku se těším. Snad se přijdou podívat i fanoušci, určitě je budeme chtít pobavit pohledným fotbalem,“ dodává krajní záložník Jan Kovařík.

Tým Senco Doubravka skončil v letošní sezoně čtvrté nejvyšší české soutěže na pátém místě, pro Viktorii tak bude přeci jen o něco náročnějším soupeřem než sobotní souboj se Sokolem Kozolupy. „S Kozolupy to byl přeci jen takový sranda mač, teď už to bude rychlejší zápas,“ zamýšlí se Kopic.

Zápas SK Senco Doubravka – FC Viktoria Plzeň se hraje v úterý 21. června 2016 od 17:00 na hřišti Doubravky v Chrástecké ulici. Odkaz na mapy najdete ZDE.

Kompletní přehled letní viktoriánské přípravy najdete ZDE