Pětigólový příděl Příbrami. ڞasné choreo viktoriánských fanoušků pro Pavla Horvátha a posledních deset ligových minut pro plzeňskou legendu. Slavnostní přebírání mistrovského poháru a oficiální korunovace mistrů. Tím však plzeňská sobota teprve začínala.

Marek Ztracený, který odehrál svůj koncert v dresu plzeňské Viktorie, nastartoval zaplněné náměstí Republiky čekající na fotbalové mistry. Krátce před devátou pak Plzeň explodovala nadšením. Viktoriáni na historických vozech asociujících nedávné oslavy 70 let od Osvobození Plzně obkroužili náměstí a zamířili na vyzdobené pódium.

Jeden po druhém nastupovali plzeňští fotbalisté před nadšené fanoušky, mnozí z nich si nenechali ujít možnost pozdravit fanoušky osobně. „Vy jste Plzeň. A dnešní večer je Váš,“ burcoval příznivce červeno-modrých Roman Hubník, který samotný závěr ligové derniéry s Příbramí strávil přímo v plzeňském kotli. „Tohle je fantazie. Fotbalová fantazie v Plzni. A jejím hnacím motorem jste Vy,“ přidal se k parákovi z obranným řad František Rajtoral. 

Na náměstí Republiky nechybělo nic. Fanouškům poděkoval prezident klubu TomᚠPaclík, nadšení fanoušci vytleskali také přítomné mistry házenkářské ligy – tým Talent M.A.T. Plzeň. A na závěr si všichni užili slíbený viktoriánský ohňostroj.
 
´My Tě chceme v lize´ skandovali na plzeňském náměstí Republiky fanoušci Viktorie směrem k Pavlu Horváthovi. Plzeňská legenda všem poděkovala za nádherný večer a neubránila se slzám. Nádherný večer se svého konce dobral těsně po desáté. Nicméně plzeňská noc teprve začínala. Noc mistrů. 

Fotogalerie