Plzeňská Viktoria představuje novinku pro fanoušky – twitterový účet v anglickém jazyce. Pomocí něho se chce ještě více přiblížit svým fanouškům ve všech koutech světa.

„Především díky zápasům v evropských pohárech jsme v poslední době zaznamenali zájem o informace z našeho klubu v zahraničí. Chtěli bychom tedy i fanouškům v různých koutech světa nabídnout možnost sledovat aktuální dění ve Viktorii,“ vysvětluje tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.



Nový anglický účet s názvem „FC Viktoria Plzeň EN“ najdete na Twitteru pod uživatelským jménem @fcviktoria_en. Zaregistroval ho již například také nejnovější viktorián Andreas Ivanschitz, jenž na této sociální síti také figuruje.

Fanoušci ze zahraničí se tak můžou těšit na tweety v anglickém jazyce ze zápasů, z tiskových konferencí, z rozhovorů a mnoho dalšího. Ochuzeni nebudou ani o nejčerstvější informace z klubu jako jsou termíny zápasů, přestupy, podpisy smluv a další informace.

Máte kamaráda v zahraničí, který fandí Viktorii Plzeň? Doporučte mu, aby začal nově založený účet @fcviktoria_en sledovat!