V sobotu v 18:45 započne pro Viktorii jarní část soutěže, ve které budou usilovat o zkompletování zlatého hattricku a zisku pátého mistrovského titulu. Prvním soupeřem bude Příbram. Heslo pro jaro je DO BOJE!

„Na první zápas se již velmi těšíme. Přestávka byla dlouhá, a tak bude skvělé, až se s fanoušky opět potkáme na stadionu,“ zve fanoušky na zápas kapitán Roman Hubník. „Doufáme, že přijde plný dům a fanouškům se odměníme vítězstvím,“ doplňuje útočník Michael Krmenčík, nejlepší střelec červenomodrých v této sezoně. 

Vstupenky jsou v prodeji od čtvrtka 2. února – více informací zde.

Heslo pro jarní část sezony je DO BOJE, každý zápas rozhoduje! „Chtěli bychom tak vyzvat fanoušky k tomu, aby kromě obvyklého hashtagu #fcvp používali na sociálních sítích i nový hashtag #DoBoje. Nejlepší příspěvky ze sociálních sítích pak budou zveřejňovány v klubových magazínech Viktorián, které vychází před každým zápasem,“ řekl tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Přijďte podpořit Viktorku v prvním jarním duelu, podívat se na nové tváře v jejím dresu a užít si výtečnou atmosféru Doosan Areny. Do boje! Každý zápas rozhoduje!