V neděli 4. prosince 2016 proběhla v nákupním centru Olympia autogramiáda hráčů Jana Kopice, Michaela Krmenčíka a také trenéra Romana Pivarníka. Pro podpis viktoriánů si přišlo více než tři sta fanoušků.

V Olympii se v neděli otevřel viktoriánský fanshop, ve kterém fanoušci mohou nakupovat každý den až do 23. prosince. V rámci otevření Viktoria shopu klub připravil autogramiádu hráčů a trenéra. „Nečekal jsem, že přijde tolik lidí. Jsem za to moc rád a užívám si to,“ uvedl při podepisování kartiček záložník Jan Kopic. „Nálada je tady skvělá, je fajn se sejít s fanoušky také někde jinde než na stadionu,“ doplnil útočník Michael Krmenčík.

Pro trenéra Romana Pivarníka byla autogramiáda vůbec první po svém příchodu do Plzně. „Je to tady opravdu skvělé. Hráči říkali, že na tyto akce naši příznivci chodí, ale takový velký počet mě překvapil,“ neskrýval nadšení kouč Viktorie.

Hráči a trenér strávili v nákupním centru hodinu a kromě kartiček se podepisovali také na dresy, šály, čepice, ale také například na hrníčky nebo mobilní telefony. 

Fotogalerie