V neděli 8. listopadu odehrál výběr U9 letošní první halový turnaj. V příjemném prostředí sportovní haly v pražských Radlicích se kromě mladých viktoriánů představily například i týmy bašt mládežnického fotbalu, tedy Baníku Most, FK Mladá Boleslav, SK Dynamo České Budějovice, 1. FK Příbram, SK Benešov, pražského Motorletu a dalších.


Celkem 10 týmů bylo rozděleno do dvou skupin a diváci si během celého dne mohli užívat velmi pohledný fotbal. Nejvíce zaujali hráči Viktorie, kteří turnajem prošli bez ztráty bodu a svým soupeřům nastříleli celkem 28 branek. Postupně přehráli celky FK Mladá Boleslav, 1. FK Příbram, SK Benešov a ČLU Beroun, aby se ve finálovém utkání znovu vítězně utkali s kluky z Benešova. Po závěrečném hvizdu finálového utkání červenomodrým za předváděný fotbal zatleskala celá hala. Medaile na krku a pohár zvednutý nad hlavu byl pak symbolickou "třešničkou na dortu". 

"Pro kluky to byl první letošní turnaj v hale a s přechodem z trávy na palubovku se poprali skvěle. Soupeře jsme přehrávali individuálními dovednostmi, objevovali se i prvky kombinace. Nastřílených branek mohlo být ještě víc, v některých utkáních jsme se malinko potýkali s horší koncovkou, ale nakonec jsme soupeřům nastříleli celou řadu opravdu krásných gólů. Radost nám udělalo i individuální ocenění, když byl Dominik Vacek vyhlášen nejlepším hráčem turnaje," hodnotí turnaj trenér Pavel Vacek.