Západočeský klub se ve třetím utkání v základní skupině Evropské ligy utká s Rapidem Vídeň. Vzhledem k tomu, že do Rakouska vyrazí červenomodré podpořit tisíce fanoušků, připravila FC Viktoria Plzeň pro své fanoušky výjezdovou fotosoutěž.


„Velice si vážíme toho, že do Vídně pojede takový počet fanoušků. Jejich výjezd bychom jim chtěli zpříjemnit zajímavou soutěží. Během cesty, pobytu ve Vídni nebo přímo během utkání určitě přijdou momenty, o které by se mohli podělit s ostatními fanoušky Viktorie. Právě proto Viktoria vyhlašuje soutěž s názvem ´#ValimeNaViden´,“ říká tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár.

Fanoušci mohou od středy 21. října do neděle 25. října 2015 posílat své fotografie pořízené v rámci výjezdu do Rakouska buď na Instagram s hashtagem #ValimeNaViden nebo na mail soutěž@fcviktoria.cz. Všechny fotografie budou automaticky zařazeny do soutěže o hodnotné ceny a ty nejlepší a nejoriginálnější fotky po návratu do Čech vybere duo hráčů ´A´ týmu Patrik Hrošovský a Jan Kovařík. „Fotografie, které budou na Instagramu nebo přijdou mailem, samozřejmě zveřejníme ve speciální fotogalerii na webových stránkách klubu. Pevně věřím, že o originální obrázky opravdu nouze nebude. Vítěz vybraný samotnými hráči se může těšit na podepsaný dres Viktorie,“ dodává Pillár.

1. cena: Dres Viktorie Plzeň podepsaný celým týmem a 2 vstupenky na utkání se Spartou Praha
2. cena: šála FC Viktorie Plzeň + 2 vstupenky na utkání se Spartou Praha
3. cena: podepsané kartičky hráčů + možnost fotoakreditace na předem domluvené utkání Synot ligy