Viktoria Plzeň píše další evropský příběh! Probojovala se do základní skupiny Evropské ligy a čekají ji zápasy s rumunským FCSB, švýcarským Luganem a izraelským Hapoelem Beer-Sheva. Vstupenky na všechny tři velké zápasy je možné zakoupit v balíčcích, přednostní právo permanentkářů na nákup skončilo v sobotu a v neděli 10. září byl zahájen volný prodej, poprvé v historii probíhá i online.

Cena balíčků na všechny tři zápasy začíná již na 550 Kč, fanoušci si samozřejmě mohou vybrat z více cenových relací (550 – 1680 Kč). Prodávat se bude každý den na pokladnách za severní tribunou od 9 do 17 hodin, poprvé v rámci předprodeje na evropské poháry spustil klub také online prodej balíčků na webu Plzeňské vstupenky. „Online prodej nabídne možnost vytištění e-ticketu z pohodlí domova. Věříme, že fanoušci například ze vzdálenějších míst republiky této možnosti využijí,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Důležité je, aby si fanoušci svou vstupenku vždy vytiskli a přinesli k turniketům v papírové podobě. Z mobilních telefonů nebude možné e-ticket načíst,“ dodává.

Každý si může zakoupit maximálně šest balíčků.

Permanentkářům a majitelům platební karty Viktorie Plzeň skončilo přednostní právo v sobotu 9. září v 17:00, společně s tím skončilo i právo na lístky za zvýhodněnou cenu. „Ceny jednotlivých balíčků jsme nastavili podstatně levněji než v minulých sezonách. Věříme, že budou dostupné pro všechny fanoušky a ti si tak přijdou užít zápasy evropských pohárů,“ doplňuje Václav Hanzlík.

Viktoriáni budou na stadionu potřebovat podporu každého z vás. „Čekají nás opět zápasy evropských pohárů, málokterý tým má možnost je hrát. Za celou kabinu mohu říci, že si této možnosti velice vážíme. Věříme, že to tak je i mezi vámi, fanoušky, a všichni se během domácích utkání potkáme v Doosan Areně,“ předává hráčský vzkaz kapitán Roman Hubník.

První domácí zápas hraje Viktoria 28. září od 19:00 s Beer-Shevou, 2. listopadu se od 21:05 utká doma s Luganem a 23. listopadu od 19:00 s FCSB. „Žádný ze soupeřů nebude jednoduchý. Kdokoliv se dostane do této fáze, má svou kvalitu. Pojďme znovu celé Evropě ukázat, jak skvělé máme v Plzni fanoušky,“ vybízí záložník Václav Pilař, jenž si včera v prvním ze sedmi postupových příběhů zavzpomínal na postup Viktorie do Ligy mistrů v roce 2011. Postupně takto na webových stránkách zveřejníme hned sedm velkých postupových příběhů.

„Nezbývá než dodat, že si všichni přejeme, abychom přidali další slavný příběh, na který budeme moci vzpomínat několik let,“ říkají viktoriáni.

Ceny balíčků na základní skupinu Evropské ligy

Kategorie I. II. III. IV.
Volný prodej 1680 Kč 1220 Kč 840 Kč 550 Kč

(rozdělení kategorií viz mapka stadionu na konci článku)