Sezóna ePojisteni.cz ligy skončila, vy se již můžete chystat na tu nadcházející. Volný prodej permanentních vstupenek odstartoval. Pokud nechcete v sezoně 2017/2018 chybět ani na jediném domácím utkání týmu pod vedením Pavla Vrby, máte jedinečnou šanci. Rozšiřte početnou viktoriánskou rodinu a zajistěte si své místo v Doosan Areně. Kromě standardního prodeje v Doosan Areně mohou fanoušci využít i online prodej na stránce www.plzenskavstupenka.cz.

Doosan Arena je unikátní místo, kde se schází fanoušci různého věku, přesvědčení i smýšlení. Všichni mají ale jedno společné. Tím je vášeň pro fotbal a Viktoria Plzeň v srdci. V ochozech můžete vidět nejmenší fanoušky i seniory s červenomodrými šálami kolem krku. Viktoria Plzeň spustila volný prodej permanentních vstupenek a vítá mezi sebe nové členy. „Pořízením permanentní vstupenky získá fanoušek řadu výhod a benefitů. Mezi nejžádanější určitě patří předkupní právo permanentní vstupenky na následující sezonu a například i rezervaci vstupenek na zápasy evropských pohárů,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík. Seznam všech benefitů si lze prohlédnout ZDE.

Do minulého čtvrtka měli rezervace stávající permanentkáři, nyní je na řadě volný prodej, který odstartoval v úterý 30. května ve 12:00 na pokladnách za severní věží Doosan Areny, ve zbylých pracovních dnech prvního červnového týdne bude možné permanentky kupovat od 10 do 18 hodin. Kromě klasických jdou do volného prodeje i permanentky na rodinnou tribunu. Při nákupu permanentních vstupenek bude nutné vyplnit krátký formulář. Ten si mohou fanoušci stáhnout ZDE, vyplnit jej v pohodlí domova a přinést s sebou na pokladnu již připravený. V opačném případě ho mohou samozřejmě vyplnit na místě.

Ceny permanentních vstupenek 2017/2018 pro nové permanentkáře:

1. kategorie 2 900 Kč
2. kategorie 2 500 Kč
3. kategorie 2 100 Kč
4. kategorie 1 700 Kč

Ceny permanentních vstupenek 2017/2018 na rodinnou tribunu pro nové permanentkáře:
1 dítě 950 Kč
1 dospělý + 1 dítě 2950 Kč
1 dospělý + 2 děti 3400 Kč
1 dospělý + 3 děti 3750 Kč
2 dospělý + 1 dítě 5300 Kč
2 dospělý + 2 děti 5550 Kč
2 dospělý + 3 děti 5750 Kč

Platba možná i kartou a online
Výraznou novinkou při nákupu permanentních vstupenek na sezonu 2017/2018 je možnost zaplatit na pokladnách pomocí platební karty. „Věříme, že i tento krok usnadní našim fanouškům pořízení permanentek a nebudou muset mít u sebe větší hotovost,“ říká mluvčí klubu. Kromě standardního prodeje v Doosan Areně mohou fanoušci využít i online prodej na stránce www.plzenskavstupenka.cz, který se otevřel 30. května ve 12:00 hodin. Online prodej ale nepratí pro rodinnou tribunu.


Zápasy evropských pohárů

Při pořízení permanentní vstupenky do středových sektorů hlavní a protilehlé tribuny (sektor C, sektor D a částečně sektor S8 a T9) je nutné počítat s tím, že tato místa budou během předkol a případně i skupinové fáze evropských pohárů blokována pro potřeby UEFA a jejích partnerů. „Pokud si tedy fanoušci zakoupí tyto sedačky, budou si muset při předprodeji na evropské zápasy volit svá místa z volných kapacit stadionu, jde tedy o stejná pravidla jako v minulých letech,“ vysvětluje Václav Hanzlík.

Pořiď si i ty permanentní vstupenku pro ročník 2017/2018 a staň se členem viktoriánské rodiny!


Rozdělení sektorů Doosan Areny pro sezónu 2017/2018